Aktuella tankar

Vi i styrelsen för Naturskyddsföreningen i Svalöv funderar över vad som ska hända med föreningen.

Antalet deltagare på våra exkursioner minskar. I höstas hade vi inga aktiviteter alls. Tidningen Storspoven som efterträdde Söderåsbladet är nerlagd.
I vår skickar vi bara ut ett programblad.Trots allt ganska fylligt eftersom vi har ett programsamarbete med Föreningen Landskronatraktens Natur.
Medelåldern i styrelsen är 75 år. De flesta har varit med länge och vi börjar känna oss gamla och trötta.
Vi är en liten ”klassisk förening” med exkursioner och föredrag på programmet. Dessutom är vi remissinstans i kommunen.
Men att lägga ner är inget alternativ. För trots allt tycker vi att vi har en uppgift.

Det behövs en vitalisering, en vitamininjektion.

Kanske finns det någon eller några medlemmar (eller blivande medlemmar) som vill delta i styrelsearbetet.
Det finns möjlighet att komma med nya ideér och att påverka programinnehållet.

Hör av er till någon i styrelsen eller valberedningen. (telefonnummer finns under rubriken kontakt)