Välkommen på allt

Som medlem i Naturskyddsföreningen är du oavsett var du bor och var du är medlem välkommen på alla aktiviteter i föreningen. Med andra ord kan du som bor i Svalöv komma på grannkretsarnas, riksföreningens och länsförbundets aktiviteter också.
Naturligtvis är du välkommen på våra aktiviteter även om du inte är medlem i Naturskyddsföreningen.
Här hittar du de andra skånska kretsarnas hemsidor, här finns riksföreningens kalender och här hittar du Naturskyddsföreningen i Skånes sidor.

2 thoughts on “Välkommen på allt

1. Hej!
    Rubriken ”Välkommen på allt” i början av hemsidan låter både välkomnande och tilldragande. Men redan i nästa mening kommer dråpslaget: det gäller bara för medlemmar i Naturskyddsföreningen!!!!! Hur ska vi då kunna få nya medlemmar om inte ens våra respektive som inte är medlemmar är välkomna. Dessutom är det tveksamt om föreningen är berättigad till kommunalt bidrag, om vi bara är en sluten förening för inbördes beundran.
    Jag antar att den olyckliga formuleringen bara är ett misstag och kommer att justeras.
    Bästa hälsningar
    Karl-Erik